VIDEO / A fost dată de gol! Cum arată rochia de mireasă a Andei Adam?

Anda Adam se pregăteşte de o zi cu totul şi cu totul aparte, cea în care va îmbrăca rochia de mireasă şi va ajunge în faţa altarului alături de iubitul ei, Sorin Andrei. 

Alături de Anda Adam va fi familia, venită tocmai din America şi Australia, dar şi foarte mulţi artişti din industria muzicală autohtonă şi totodată prieteni apropiaţi ai Andei.

Una dintre ele este chiar Xonia, cântăreaţa de origine română şi crescută în Australia şi care a fost desemnată să fie una din domnişoarele de onoare ale artistei. 

"Nu am emoţii. Abia aştept, am aşteptat acest moment de ceva timp, ca şi Anda. Am făcut pregătiri, am vorbit cu toată lumea. Totul e bine pus la punct. Am crezut că glumeşte când mi-a zis că vrea să fiu domnişoară de onoare, apoi am sărit în sus şi am fost foarte fericită.

Rochia Andei este foarte frumoasă, lungă, clasică, elegantă şi sexy în acelaşi timp. Important este că ei doi se iubesc şi se potrivesc", a spus Xonia, pentru "Star Matinalul de Weekend".

Anda Adam şi iubitul ei Sorin Andrei îşi vor uni destinele astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar 6 luni de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. 

A.M.

Foto: captura Antena Stars

Citeste si:

Gestul incredibil făcut de Anda Adam faţă de fanii ei înainte de nuntă. Ce a scris a lăsat urme adânci

Ce a făcut Anda Adam cu o zi înainte de nuntă? Imagini EXCLUSIVE cu artista


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro