Andra a făcut anunţul mult aşteptat: "Mai facem un copil!"

Andra este o femeie împlinită din toate punctele de vedere! Cântăreaţa are o carieră de succes şi doi copii care îi fac viaţa mai frumoasă, dar nu vrea să se oprească aici.

Invitată la o emisiune radio, Andra a mărturisit că vrea să mai facă cel puţin un copil, deoarece ea face parte dintr-o familie numeroasă.

”Mai facem un copil, să zicem, dacă se poate. Ne dorim mai mulți copii, pentru că eu am avut o relație extraordinarăm cu frații mei. Noi am fost mereu sinceri unul cu celălalt, ne povesteam de toate. Noi nu putem să ținem un secret nici jumătate de oră. Îi spun ceva Dianei și ea îi spune Aurei. Și peste o oră mă sună mama. Mama s-a ocupat să ne țină mereu iubiți și să ne iubim”, a declarat Andra, în emisiunea Andreei Esca de la radio.

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm. În 23 iulie 2015, artista a devenit din nou mămică. Aceasta a născut o fetiţă, pe nume Eva Maria Ioana.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Andra, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru soţul ei! Mesajul ei a adunat un număr record de like-uri

Le ştii numele de scenă, dar uite cum au fost botezate vedetele din ţara noastră! Steliana, Angelica... şi multe alte surprize!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro