Andra, pune mâna pe o carte de gramatică! Cântăreaţa a vrut să le transmită un mesaj fanilor, dar a făcut o mare gafă

Andra este o cântăreaţă îndrăgită de fani şi îi ţine la curent cu tot ceea ce face, numai că azi a cam comis-o pe internet. Zâmbitoare, artista le-a urat  prietenilor din mediul virtual să aibă o duminică însorită. Surpriză, însă! Artista a pus virgula fix unde nu trebuia, adică între subiect şi predicat.

Andra este o artistă talentată, pune în scenă adevărate spectacole, dar cu gramatica nu stă prea bine. Astăzi, vedeta a scris un mesaj pe Facebook şi a pus virgulă între subiect şi predicat.

"O duminică cu mult soare, este tot ce mi-am dorit! Vă pup", a scris Andra la descrierea imaginii de pe Facebook.

Ori graba strică treaba, ori Andra a tras chiulul de la ora de gramatică.

Oricum ar fi, nu putem să nu apreciem talentul ei muzical. Aşa că Andra, data viitoare, te rugăm să fii mai atentă!

Este mămica a doi copii. Despre naşterea Evei

PUBLICITATE

Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape 3 ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

Prima naştere a fost cu mari emoţii

Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Fotografie inedită cu fetiţa Andrei! "Astăzi, Eva a împlinit trei luni!"

NAŞA de cununie i-a furat SOŢUL! Povestea INCREDIBILĂ a unei proaspete mirese: "I-am prins dezbrăcaţi în pat, unul lângă altul!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro