Fotografie inedită cu fetiţa Andrei! "Astăzi, Eva a împlinit trei luni!"

Astăzi este ziua Evei. Fetiţa Andrei împlineşte trei luni de când a luat viaţă! Fotografia postată de artistă cu această ocazie a făcut furori!

Astăzi este o zi importantă pentru Eva Maria şi părinţii săi, Andra şi Cătălin. După un botez de milioane în care momentele au făcut-o pe Andra să atingă fericirea deplină, un alt moment similar a ajuns în viaţa ei. Se fac trei luni de când viaţa ei e mai frumoasă şi şi-a exprimat mulţumirea pe facebook.

"La mulţi ani minunea mea! Astăzi Eva a împlinit trei luni!", a scris aceasta pe facebook.


Andra a născut la o clinică privată din Bucureşti, pe 23 iulie 2015, în jurul orei 8, însoţită de soţul său. Paparazzii spynews.ro au surprins-o pe artistă zâmbitoare, machiată, coafată, dar emoţionată şi nerăbdătoare să intre în clinica privată, acolo unde, după aproape trei ore, şi-a cunoscut fetiţa. Înainte de marele moment, Andra s-a lăsat fotografiată şi filmată şi a dezvăluit că nu a închis un ochi toată noaptea.

Prima naştere a fost cu mari emoţii


Andra a devenit mamă pentru prima dată pe 16 martie 2011, când a născut tot prin cezariană, un băieţel, pe nume David. Vedeta a născut la o maternitate privată in Bucureşti, iar băiatul a primit nota 10 la naştere, având 3,760 kg şi 54 cm.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Zici că e o adolescentă! Andra, într-o fotografie de mii de like-uri

Ce s-a întâmplat cu fiica Andrei, la câteva ore de la botez: "Mi-au dat lacrimile"

Andra, incident la botez. Întâmplarea care putea strica totul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro