Andreea Bălan a dat un interviu, dar nimeni nu și-a putut lua ochii de la picioarele artistei

Andreea Bălan / foto: FACEBOOK

Andreea Bălan a revenit în forță din vacanță cu o nouă piesă, dar și cu un look nou.

Culoarea de păr pe care artista a ales-o precum și planurile sale legate de viitor și de iubitul Geoorge Borcea sunt pe buzele tuturor, iar Andreea a mai reușit să uimească și cu un detaliu legat de vestimentația sa.

În timpul unui inerviu, Andreea a surprins cu ținuta pe care a ales-o. Dacă în partea de sus a purtat o rochie albă, în picioare, Andreea a optat pentru o pereche de botoși din pluș, în formă de căței.

”Ce bine e când filmez un interviu acasă! Pot să fiu elegantă în partea de sus și să port cățeii de pluș în picioare, să mă simt confortabil”, a scris Andreea pe pagina sa de Facebook.

Întrebată astăzi de ce a optat să-şi schimbe culoarea părului din albastru în mov, Andreea Bălan a spus că a respectat dorinţa fanilor ei, care înseamnă foarte mult pentru ea:

"Fanii mi-au spus. Am făcut un poll pe Facebook şi majoritatea a spus lila, levănţică. Cum fanii mei ştiu ce e mai bine pentru mine, eu îi ascult. Există şi contul personal, care administrează pagina mare, dar tot eu postez şi pe pagina cea mare".

Se iubeşte cu un actor

Andreea Bălan are, de câteva luni deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro