Andreea Bălan și-a schimbat look-ul! Nu mai arată așa cum știai! Imagini exclusive cu vedeta!

Andreea Bălan este una dintre artistele de la noi care, de fiecare dată când are ocazia, se reinventează. Și nu este vorba doar de muzică sau show-urile extrem de complexe pe care le susține, ci și de look-ul pe care îl afișează în fața fanilor ei.

Zilele trecute, Andreea Bălan a decis că este cazul să facă o schimbare radicală la ea. Și, cum, de curând a lansat și o melodie nouă, frumoasa cântăreață a luat hotărârea să marcheze momentul cu o înfățișare nou-nouță. Din acest motiv, artista a mers la un salon de înfrumusețare în care, după ce i-a explicat în amănunt hair-stylistului ce își dorește, s-a lăsat pe mâna acestuia și și-a schimbat radical culoarea părului.
Iar acum, după ce luni bune a defilat cu părul de culoare albastră, în trwend cu moda de peste Ocean, acum, Andreea Bălan se poate lăuda, din nou, cu o culoare pe care nimeni din showbiz nu o mai are. Mai exact, podoaba capilară a vedetei este, acum, în mai multe culori, dar domină un roz pal și un bleu deschis. 
Decizia de a-și schimba atât de mult look-ul a venit, spune Andreea Bălan, doar după ce s-a consultat cu fanii săi, prin intermediul conturilor sale de socializare. Și se pare că nu doar fanii sunt încântați de schimbarea de look a vedetei, ci și iubitul acesteia, actorul George Burcea, cel care a văzut-o primul cum îi stă cu noua înfățișare.  
Andreea Bălan are o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro