Andreea Bălan a vorbit despre copil. Este viitoarea mămică din showbiz?

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, se bucură de mult succes în plan profesional şi ca tabloul să fie perfect, artista nu a negat niciodată că îşi doreşte să devină mămică.

Cântăreaţa a vorbit în cadrul unui "interviu" pe care fanii săi i l-au luat pe o reţea de socializare despre planurile sale de viitor în materie de căsătorie, dar şi despre copilaş. "Da, îmi doresc un copil şi în momentul de faţă lucrez intens", a spus Andreea Bălan pe pagina de Facebook.

Cât despre căsătorie, chiar dacă iubeşte şi este iubită, Andreea nu îşi doreşte neapărat să îşi pună pirostriile. "Nu ţin neapărat să mă căsătoresc", a mai adăugat artista.

Se iubeşte cu un actor

Andreea Bălan are, de câteva luni deja, o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

Sursă foto Captură Facebook

Citeşte şi

Imaginea care i-a uimit pe fani! Andreea Bălan a mers la ghicitoare: "Mă descântă!"

Se repetă istoria? Keo, ”lovit” de problema pe care a avut-o și cu Andreea Bălan! Unii s-ar considera norocoși, el ... nu preaâ

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro