Se repetă istoria? Keo, ”lovit” de problema pe care a avut-o și cu Andreea Bălan! Unii s-ar considera norocoși, el ... nu prea

În ultima vreme, Keo pare să fie ”năpădit” de probleme când vine vorba de relația pe care o are cu Misty, mai tânăra lui iubită. Astfel, după ce aceasta i-a cerut, explicit, să o ia de soție, acum, având în vedere că artistul tărăgănează răsounsul, blondina a mai ”aruncat” o cerere imperativă.

Lucrurile par să se complice din ce în ce mai mult pentru Keo, unul dintre burlacii convinși ai României. Pentru că, spun surse apropiate lui Misty, iubita artistului, aceasta își dorește cât mai repede, pe lângă verighetă și nuntă, și un lucru care l-a îndepărtat pe compozitor de fosta lui iubită, frumoasa Andreea Bălan.
Mai exact, blondina pare să își dorească din tot sufletul să fie mămică, simte că este la vârsta potrivită și, ne-a dezvăluit sursa citată, acesta a și fost motivul unei discuții extrem de aprinse în cuplu, zilele trecute. Iar discuția a fost atât de aprinsă încât, spun sursele noastre, s-a ajuns inclusiv la condiționarea continuării relației lor doar în cazul în care o va face mămică. Iar termenul, pare-se, este unul care se apropie cu pași repezi, Keo având timp să ia o decizie doar până la sfârșitul lunii februarie.
Relația dintre Keo și Misty durează deja de câțiva ani, blondina fiind, la început, satisfăcută cu statutul de amantă, el fiind, la nivel declarativ măcar, la acea vreme, iubitul Andreei Bălan. Apoi, amantlâcul lor a ieșit la iveală, iar de atunci, după zeci de certuri și împăcări, cei doi s-au mutat împreună. Dar, pare-se, nu fără sacrificii din partea lui Keo, acesta fiind în postura de a-i accepta mai tinerei sale iubite tot felul de ultimatumuri, ea amenințându-l că va renunța la relația lor dacă nu îi va satisface pretențiile.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro