Dezvăluire de senzație! Cea mai spectaculoasă combinație amoroasă din showbiz-ul ultimilor ani! Când o să vezi câte nume mari sunt implicate, o să înțelegi tot ce nu se lega până acum!

Showbiz-ul nostru, dâmbovițean până-n măduva oaselor, pare să treacă, de ceva vreme încoace, prin schimbări profunde. Atât de profunde încât combinațiile din el nu pot fi înțelese decât cu o foaie de hârtie și un pix în mână, iar ”traducerea” să fie făcută de un expert, de preferință mexican, fost scenarist de telenovele de succes.

A fost primul bărbat din viața ei și au fost la un pas să rămână împreună pentru totodeauna. Misty și tatăl copilului Annei Lesko aveau, în urmă cu câțiva ani planuri mari cu privire la relația lor. De altfel, el o ceruse în căsătorie, ea acceptase fericită și nimic nu părea să îi despartă. Dar a apărut... Keo, iar Misty nu a stat prea mult pe gânduri și a profitat de libertatea și de încrederea pe care i-o oferise Dj Vinny și l-a înșelat.
Dar, cum Keo nu a rămas (atunci) cu ea, Misty s-a întors în brațele lui Vinny, doar pentru ca acesta să găsească oportunitatea de a se răzbuna puțin pe ea. Pentru că, el nu a stat prea mult pe gânduri când a avut ocazia și a ”aterizat” în brațele mult mai cunoscutei cântărețe Anna Lesko. 
Relaţia Annei cu Dj Vinny a început în urmă cu patru ani, când a depăşit sfera profesională.
Discretă în ceea ce priveşte viaţa personală, Lesko a preferat să îl ţină în umbră, cu toate că în cercurile artistice mulţi ştiau că Dj-ul care o însoţeşte la concerte este şi iubitul ei. Anna si Dj Vinny, căci el este iubitul ei şi tatăl băieţelului lor se cunosc încă din 2010. Cântăreaţa a făcut un casting pentru că îşi căuta DJ pentru show-rile ei şi aşa l-a ales pe Dj Vinny, cel care i-a devenit la scurt timp iubit, iar acum a făcut-o mămică în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei, ea având 35 de ani, iar el cu opt mai puţin.
Doar că, spre deosebire de Misty, a ”aterizat” ceva mai bine pentru că nu a mai lăsat-o din brațe pe Anna, preferând să o uite pe blondina care îi făcuse fărâme inima cu doar ceva vreme mai înainte. 
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro