VIDEO / Andreea Bălan, adevărul despre relaţia cu tatăl ei! Artista nu şi-a dus iubitul să-i cunoască părintele

foto: arhiva

Andreea Bălan a dezvăluit că şi-a reparat relaţia cu tatăl, însă că a păstrat faţă de acesta o anumită distanţă. Artista a mărturisit că nu şi-a dus iubitul să-i cunoacă părintele.

Invitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", Andreea Bălan a vorbit despre relaţia cu tatăl ei, Săndel Bălan. Artista a mărturisit că s-a împăcat cu acesta, însă că au o relaţie cordială şi că încă nu şi-a dus iubitul, George Burcea, să i-l prezinte.

"Mă văd rar. O dată la două luni aşa. Nu, nu se cunoaşte cu tata. Am reparat relaţia cu tata, dar suntem cordiali aşa. Îmi mai cere el sfaturi mie referitor la trupele pe care le manageriază el. Dar este tatăl meu şi nu aş fi fost aici dacă nu ar fi fost el, el a pus bazele Andre, a compus piesele din repertoriul meu", a declarat Andreea Bălan la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Andreea Bălan are o relație cu actorul George Burcea, cei doi fiind, deja, de nedespărțit. Mai mult decât atât, în preajma cântăreței se vorbește că iubirea dintre cei doi este extrem de intensă, talentata artistă simțind, în sfârșit, că și-a găsit bărbatul de care avea nevoie.

Citeşte şi:

Dezvăluiri incendiare! Andreea Bălan nu şi-a încheiat socotelile cu Keo: "După doi ani, comunicăm"

Andreea Bălan a dezvăluit motivul HALUCINANT din cauza căruia nu vrea să se mărite cu George Burcea

Blond, albastru şi violet şi mai urmează! Andreea Bălan dezvăluie secretul cu ajutorul căruia îşi menţine părul sănătos

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro