Andreea Bălan în formă maximă! Starea ei e de invidiat

Andreea Bălan este în armonie cu viaţa ei şi cu toate aspectele ei. Se vede că de la etapa în care cânta "Lasă-mă papa la mare" până în prezent, cântăreaţa a trecut printr-un proces de maturizare foarte vast.

După diversele apariţii pe care le-a avut în ultima vreme, Andreea pare să crească din ce în ce mai mult. Există oare un capăt, un absolut pe care aceasta îl va atinge? Cântăreaţa e mulţumită de viaţa pe care o are, a învăţat să se iubească şi a descoperit marile enigme ale vieţii."În timp am ajuns să îmi cunosc calităţile dar mai ales defectele. Am învăţat să le accept pe toate şi să-mi valorific atuurile. Am învăţat să fiu prietenă cu corpul meu şi să mă accept aşa cum sunt. Nu sunt perfectă dar sunt exact aşa cum îmi place mie. Sunt făuritoru l propriei mele vieţi şi sunt constructorul corpului meu. Da, am corpul pe care mi-l doresc, fără defectele imputate de unii şi de alţii. Deşi glumesc mereu în diferite postări despre perfecţiune, cine are minte vede dincolo de aparenţe. Iubiţi-vă aşa cum sunteţi şi construiţi-vă o viaţă şi un corp mai sănătos şi mai bun (orice ar putea însemna asta)", şi-a sfătuit artista fanii.


Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Viralul zilei! Celulita a scos-o din pepeni pe Andreea Bălan! Niciodată nu i-ai văzut fundul atât de...
Andreea Bălan îşi pregăteşte iubitul să urce cu ea pe scenă? Dovada că Petrişor poate fi înlocuit cu succes de George
FOTO / Nu e de mirare că i-a sucit minţile iubitului ei! Andreea Bălan, la un pas de a arăta tot! Cât de transparentă e rochia pe care a purtat-o


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro