VIDEO / Andreea Mantea dă o şansă dragostei, dar a fost minţită pe faţă de un bărbat! Cum l-a prins bruneta cu mâţa-n sac

Andreea Mantea a plecat în căutarea dragostei, însă a dat peste un bărbat care a minţit-o fără neruşinare. Bruneta l-a prins însă cu mâţa-n sac şi l-a dat de gol.

Andreea Mantea se află la Giurgiu în căutarea concurenţilor pentru emisiunea "Dă o şansă dragostei", pe care o va realiza la Euforia TV. Bruneta a spus că a plecat în căutarea de persoane care-şi caută iubirea şi pe care speră să le ajute.

Un tânăr a vrut să facă o poză cu Mantea, aşa că i-a spus acesteia că este în căutarea jumătăţii. Când a trebuit să apară alături de brunetă la TV, băiatul a recunoscut că are soţie acasă.

"Suntem la Girugiu şi încercăm să găsim jumătăţi. Jumătăţi pentru doamne şi jumătăţi pentru domni. Am găsit aici un băiat care este singur. M-a minţit. Mi-a zis până acum că e singur şi când i-am spus să vină să apară la televizor, mi-a spus că e însurat", a declarat Andreea Mantea la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Vedeta a spus că ea încă nu este încă pregătită pentru o nouă relaţie: "Eu nu-mi caut pe nimeni, îi caut pe ei. Suntem la Giurgiu şi apoi plecăm la Alexandria. Ne pregătim pentru "Dă o şansă dragostei", noua mea emisiune. Am găsit deja un domn care cred că se potriveşte cu o doamnă şi care cred că o să se combine la emisiunea noastră".

Mantea l-a prezentat telespectatorilor şi pe unul dintre membrii echipei ei, alături de care a plecat în căutarea dragostei: "Vreţi să vă prezint pe cineva special din emisiunea mea? El e Dr. Love, care cu siguranţă o să mă ajute (n.r. să-şi vindece inima). El pe mine, eu pe el.

Citeşte şi:

Andreea Mantea l-a lovit pe Ştefan Stan unde îl doare mai tare: "Nu există comparaţie între noi"

Fostul iubit al Andreei Mantea, nedezlipit de iubita lui! Imagini EXCLUSIVE

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro