VIDEO / Andreea Mantea iese la ATAC: "Eram obişnuită cu porcii!"

Andreea Mantea, frumoasa prezentatoare TV, a făcut o dezvăluire neaşteptată la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars. Printre rânduri, ea a lansat şi un atac "sub centură" către tatăl copilului ei.

Frumoasa brunetă s-a lăudat că a slăbit şi a ajuns la greutatea dinaintea perioadei de sarcină. Ea l-a şi înţepat, printre rânduri, pe Cristi Mitrea, tatăl copilului brunetei, care nu a venit niciodată să-şi vadă copilul născut la finalul lunii mai.

"Am slăbit 18 kilograme. Atâtea am luat în timpul sarcinii şi le-am dat jos pe toate. Am mâncat mult şi acum, dar nu ce mâncam înainte. Am renunţat la porc, pentru că sunt obişnuită cu porcii. Eu fără o ceafă de porc nu puteam", a spus frumoasa brunetă, fără a preciza cine au fost "porcii" cu care era "obişnuită". Dar trimiterea către tatăl copilului ei este evidentă.

"Aş mânca nişte cartofi prăjiţi, aşa cu mâna, fără furculiţă, să-ţi curgă uleiul ăla...", a mai glumit Mantea.  Bruneta a postat pe Facebook recent o poză cu o pizza şi cu mesajul "No more diet" (n.r. - Gata cu dieta).

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 
VIDEO / Sexy mama! Rochia strâmtă abia a lăsat-o să păşească. Andreea Mantea şi-a etalat silueta la TV. Aşa arată la 4 luni după ce a născut

Andreea Mantea, declaraţie UIMITOARE "Când îl văd, îmi vine să fac pe mine de emoţie!"
T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro