Andreea Mantea visează la o nouă relaţie: "Am zis că E UN SEMN, am zis să mai dau şi eu o şansă dragostei"

Andreea Mantea, frumoasa vedetă de televiziune, s-a săturat să fie doar o mamă singură care-şi creşte copilul din altă relaţie. Focoasa brunetă vrea o nouă relaţie.

Mantea a declarat că a văzut un "semn" în faptul că a fost aleasă prezentatoarea unei emisiuni de "dating" care va debuta de pe 12 octombrie, la Euforia TV, care se va numi "Dă o şansă dragostei".

"Emisiunea va fi în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, până la ora 20.00. Totul este real. Vor fi oameni care poate până acum nu şi-au cunoscut dragostea, sufletul pereche. Poate nu mai au încredere şi se gândesc că la televizor n-are cum să fie minţit în faţă. O să fie interesant şi pentru mine. Am spus: Gata, stop cu dragostea! Dar, acum, de când cu noua emisiune, am luat-o ca pe un semn, am zis să mai dau şi eu o şansă dragostei", a spus bruneta la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Andreea Mantea are un copil în vârstă de 4 luni, pe David, pe care îl creşte singură, după ce a rupt orice relaţie cu Cristi Mitrea, tatăl copilului.

SURSA FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI: 

Andreea Mantea iese la ATAC: "Eram obişnuită cu porcii!"

Andreea Mantea s-a RĂSCULAT: "Gata cu dieta!". Ce a avut în farfurie de nu a mai ţinut cont de lupta cu kilogramele

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro