Andreea Marin le dă replica celor care credeau că trăieşte doar cu sucuri şi supe! Uite cum arată un mic dejun "de zână"!
Publicat pe 26.02.2014 la 12:44 Actualizat pe 26.02.2014 la 12:59
Andreea Marin a scăpat de kilogramele în plus urmând o cură de detoxiere şi un stil de viaţă echilibrat. A fpcut sport şi are o alimentaţie atent selecţionată.
Andreea Marin a scăpat de kilogramele în plus urmând o cură de detoxiere şi un stil de viaţă echilibrat. A fpcut sport şi are o alimentaţie atent selecţionată.
Pentru a le demonstra prietenilor virtuali că nu se înfometează, Andreea Marin şi-a postat o fotografie cu micul dejun."Dragii mei, pentru că m-aţi întrebat de multe ori dacă nu cumva trăiesc doar cu sucuri şi supe, răspunsul e nu. Fac asta doar în perioadele de detoxifiere, o dată la câteva luni, şi nu mai mult de o săptămână. Ceea ce vedeţi în imagine este micul meu dejun de astăzi, însoţit de sucul de castravete, apa de cocos, lime şi orz (de fapt, întâi beau sucul şi după un timp iau micul dejun). Pe platoul de dimineaţă vedeţi corăbiuţe de ardei gras cu brânzică de caju (ingrediente: caju, suc de lămâie, ceapă verde, mărar, piper, sare, apă, ardei gras). Pâinicile conţin seminţe de dovleac, chia, seminţe de floarea soarelui şi de in, busuioc şi oregano. Vă spun sincer: o bunătate. Dacă corăbiuţele pot fi făcute uşor şi acasă, pâinica de seminţe e mai complicată", a scris Andreea Marin pe Facebook.