Andreea Marin lucra liniştită la birou, când EL a dat buzna şi i-a stricat "ploile"! "Şi eu am aşa ceva, îmi este de mare ajutor"

foto: facebook

Andreea Marin şi-a clădit un real paradis, o oază de linişte şi pace, acasă, unde şi-a amenajat un birou. Vedeta lucrează de zor la proiecte, însă un intrus tare dragălaş nu se sfieşte să-i strice "ploile" şi s-o întrerupă din lucru.

Andreea Marin a posta pe o reţea de socializare un colaj de fotografii prin care împărtăşeşte prietenilor ei virtuali câteva momente din viaţa de familie.

În imagini, Vedeta lucrează liniştită la birou, în timp ce pisicul familiei a dat buzna peste ea şi a întrerupt-o din treabă pentru câteva momente.

"Pisoi la datorie",
le-a spus amuzată Andreea Marin fanilor ei.Fanii au fost cuceriţi de simpaticul animăluţ, una dintre prietene mărturisindu-i că şi ea are parte de aceeaşi susţinere: "Şi eu am aşa ceva, îmi este de mare ajutor".

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violetta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

Citeşte şi:

Nu se mai ascunde! Andreea Marin a vorbit despre sarcină: "Nu am o preferinţă dacă să fie fată sau băiat"

Andreea Marin, în cămaşa lui Tuncay! Imaginea pe care o aşteptau toţi bărbaţii

Andreea Marin, pe "lista ruşinii"! Vedeta TV nu credea că va ajunge vreodată într-o asemenea situaţie

Andreea Marin, cu Violeta şi Tuncay, în vacanţă la Barcelona! Ce hotărâre majoră a luat fata vedetei după această experienţă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro