Andreea Marin, în cămaşa lui Tuncay! Imaginea pe care o aşteptau toţi bărbaţii

Andreea Marin este o femeie împlinită! Vedeta este implicată în proiecte care o satisfac din punct de vedere profesional, are un soţ care o adoră şi o fetiţă care o alină sufleteşte.

Andreea Marin a postat astăzi o imagine care a încântat fanii la maximum. În fotografie, vedeta este îmbrăcată într-o cămaşă sexy, care dă impresia că îi aparţine soţului ei.

"Stare de alint în amurg de duminică. Lângă o carte bună şi suflete dragi. Pace în suflet, iubire în privire vă doresc, oameni buni!", a scris ea la descrierea imaginii de pe Facebook. "Andreea, cred că e o cămaşă de-a soţului (cel puţin aşa aş vrea) pentru că nu există imagine şi imaginaţie" sau "În cămaşa ta de noapte tu ne alinţi cu frumuseţea şi cu zâmbetul tău. Oamenii te adoră, zână bună", au comentat fanii pe Facebook.

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violetta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

A.B.

PUBLICITATE

Foto: Facebook

Citeşte şi:

"Zâna" nu renunţă. CÂŢI BANI vrea Andreea Marin de la hoţii care i-au spart casa

Andreea Marin, mai sinceră ca oricând! Iată ce spune vedeta despre fiica ei

Andreea Marin ajută victimele violenţei domestice! Femeile care suferă în tăcere, îndrumate spre o viaţă nouă

VIDEO / Vrea să mai facă un copil, dar nu poate? Andreea Marin, în lacrimi la TV: "E un subiect sensibil pentru mine!"facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro