Andreea Marin, mai sinceră ca oricând! Iată ce spune vedeta despre fiica ei

O persoană extrem de discretă cu viaţa ei personală, Andreea Marin a încercat întotdeauna să păstreze bine ascunse întâmplările din viaţa ei, pentru a se putea bucura în linişte de ele. Cu toate acestea, zâna a vorbit despre fiica ei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

De când a venit pe lume fetiţa ei, Andreea Marin pur şi simplu radiază de fericire, şi încearcă pe cât posibil să petreacă cât mai mult timp alături de Violeta. O domnişoară în toată firea, fiica Andreei Marin este la vârsta la care adevăratele peripeţii ale vieţi abia încep.


Ca orice mamă grijulie, Andreea Marin a reuşit să lege o relaţie de prietenie cu fiica ei, înainte de aceea de mamă, iar cea mică îi povesteşte absolut totul mamei sale. „S-a întâmplat să vină de la şcoală şi să îmi povestească despre certurile pe care le are cu colegii, şi nu o singură dată, însă nu am de ce să îmi fac griji. Violeta este o domnişoară de acum şi mă bucură faptul că mereu aduce argumente, indiferent de discuţia în care este implicată. Cu toţii am făcut trăznăi când eram copii", a spus râzând, Andreea Marin.


Cum aşchia nu sare departe de trunchi, conform unei vorbe din popor, aceasta se aplică şi în cazul Andreei Marin şi a Violetei, lucru care o bucură extrem de mult pe vedetă. „O văd pe Violeta o luptătoare, chiar dacă este încă mică. Cred că atunci când va creşte va semăna mult cu mine şi va lupta pentru lucrurile în care crede", a mai spus Andreea Marin.

Citeşte şi:

Andreea Marin ajută victimele violenţei domestice! Femeile care suferă în tăcere, îndrumate spre o viaţă nouă

VIDEO / Vrea să mai facă un copil, dar nu poate? Andreea Marin, în lacrimi la TV: "E un subiect sensibil pentru mine!"

Frumos foc! Cine o face fericită pe Andreea Marin? Nu e nici pe departe vorba despre soţul ei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro