VIDEO / Vrea să mai facă un copil, dar nu poate? Andreea Marin, în lacrimi la TV: "E un subiect sensibil pentru mine!"

Invitată în emisiunea "Necenzurat", Andreea Marin a făcut dezvăluiri neştiute. Prezentatoarea TV îşi doreşte extrem de mult un al doilea copil, dar e supărată că încă nu s-a întâmplat minunea.

Andreea Marin a vorbit despre dorinţa ei de a deveni din nou mamă şi i-au dat lacrimile, semn că sunt nişte probleme de încă nu a rămas însărcinată. Chiar dacă viaţa ei este mai fericită de când este cu Tunkay, vedeta nu se simte împlinită.

"În ultimii doi ani mi s-a schimbat viaţa radical şi îmi fac timp pentru toate, pentru a trăi într-un mediu sănătos. Eu mă trezesc în fiecare zi la 7, o pregătesc pe fiica mea de şcoală, iar apoi îi pregătesc masa soţului meu. După aceea rămân singură şi mă apuc de grădinărit. De când mănânc sănătos, am slăbit, simt că mi s-a întinerit viaţa, am energie. Sunt foarte energică dimineaţa, nu mă mai simt obosită. Mănânc legume, fructe, seminţe, fac sport, fac pillates şi asta mă ajută să respir corect. Contează cum dai aerul afară şi faci asta timp de o oră. Violeta îşi doreşte un frăţior sau o surioară. Şi noi ne dorim mult şi lucrăm la asta. Ăsta e un subiect sensibil pentru mine şi emoţionant!", a declarat Andreea Marin, joi, în emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars.

Andreea Marin este căsătorită din 2013 cu Tuncay Ozturk, fizioterapeutul pe care l-a cunoscut în timpul vizitelor sale în Turcia. "Zâna" are o fetiţă, pe nume Violeta, din căsnicia cu Ştefan Bănică jr.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Andreea Marin, siluetă de model pentru fiica ei: "Nu sunt frumoasă"

Andreea Marin, mămică din nou? "Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau fată"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro