Andreea Marin, schimbare radicală de look! Fanii nu au fost deloc încântaţi: "Nu îţi stă bine aşa!" Cum a reacţionat vedeta

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, schimbare de look © Instagram

Andreea Marin este o susţinătoare a naturaleţii şi de-a lungul timpului a ales să fie fidelă stilului natural. Vedeta ne-a obişnuit cu aceeaşi nuanţă de păr, pe care a decis să nu şi-o schimbe de multă vreme.

Dar, se pare, că la început de primăvară, Andreea Marin a simţit nevoia unei schimbări, şi şi-a surprins fanii după ce a publicat o poză în care apare cu o nuanţă diferită a părului.

Mai exact, Andreea Marin a ales să încerce un nou look şi şi-a schimbat nuanţa părului, dar nu definitiv. Este vorba de o simplă perucă, dar aşa cum chiar vedeta a mărturisit a vrut să  încerce ceva nou, iar rezultatul a surprins-o în mod plăcut. 

"Fugim de firele de păr alb, nu-i aşa? Eu le am încă de la 18 ani şi le vopsesc, n-am ce face. Dar dacă nu rădăcinile ar fi albe, ci ... restul podoabei capilare?! Nu mi-am putut închipui, până nu am probat această perucă inedită. Nu mă aşteptăm, dar e foarte interesantă şi ... îmi place! Câteodată, e bine să experimentezi, înainte de a spune "nu". Încearcă ceva nou, ai putea avea o surpriză plăcută!" a scris Andreea Marin pe instagram.

Fanii au reacţionat imediat şi au complimentat-o.

"Radiezi liniște si frumusețe interioară! Te admir și-ți admir curajul si curiozitatea!! 👏👏Partea buna când înaintezi în vârstă este ca începe să-ți pese din ce in ce mai puțin de ce spune lumea în jurul tău! 😉👍Go for it! 💖" i-a scris cineva.

"Mi se pare cel mai spectaculos look al tău de până acum... şi e atât de... TU!! " a fost o altă reacţie.

Dar, au fost şi persoane care au considerat că noul look nu o prinde deloc bine.

"Îmi pare atât de rău să văd că ştergi mesajele sincere care îţi spun că nu îţi stă bine aşa...ok! O să scriu de acum doar WOW! Super Andreea! Dacă doar asta vrei să auzi la 40 de ani... " a fost o reacţie din partea unui fan.

"Nu şterg decât ceea ce este lipsit de respect sau bun simţ . Iată că acest mesaj, că şi altele, rămâne. Eu am 43 de ani şi mă simţ mai bine decât la 20, vârstă nu e o problemă, decât dacă nu trăieşti echilibrat." a fost răspunsul Andreei Marin.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro