Andreea Tonciu calcă pe urme Sânzianei Buruiană! "Mulţumesc iubirea mea!". Ce cadou i-a făcut iubitul?

Iubitul i-a făcut un cadou scump şi strălucitor! După ce Sânzi s-a căsătorit ieri şi toată ţara a văzut cât de tare se iubeşte cu Zuluf, acum, Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu îşi exprimă şi ei iubirea aprinsă în mediul virtual.

Andreea Tonciu le-a dezvăluit, astăzi, tuturor prietenilor săi de pe facebook ce cadou a primit din partea iubitului său. Probabil, geloşi pe armonia de la nunta fostei prietene a Andreei, îndrăgostiţii şi-au arătat şi ei iubirea cât au putut de mult.

"Mulţumesc, iubirea mea...!", a scris Andreea în descrierea fotografiei.
Cadoul strălucitor constă într-o brăţară cu pietre preţioase pe care Daniel Niculescu i-a dăruit-o iubitei lui. Bineînţeles, acesta nu e orice cadou, e unul special, întrucât şi el poartă acelaşi model de brăţară, dar alt model.

Au fost cele mai bune prietene

Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană erau nedespărţite. Fie că era vorba despre evenimente mondene, emisiuni, petreceri sau filmări, cele două erau mereu împreună.

Situaţia s-a schimbat. Se pare că Andreea s-a supărat foarte tare pe prietena ei întrucât aceasta nu a fost prezentă la petrecerea pe care a dat-o de ziua sa de naştere. Tonciu şi-a postat pe Facebook un mesaj prin care îşi exprima dezamăgirea cu privire la prietenie, în general. Coincidenţă sau nu, Sânziana Buruiană nu găseşte niciun prieten adevărat.Sursă foto: Facebook
A.C.
Citeşte şi:

Avem dovada! Nu o să îţi vină să crezi ce face Andreea Tonciu în cea mai importantă zi din viaţa Sânzianei Buruiană!

Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba

Imagini SENZAȚIONALE cu Andreea Tonciu! Ajutată de mama ei, vedeta s-a mutat în casa iubitului! ”E clar, sunt ca și căsătorită, nu?”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro