VIDEO / Andreea Tonciu pare bucăţică ruptă din soacra ei. Uite cum arată mama soţului ei

Andreea Tonciu a trecut astăzi prin cele mai mari emoţii. Vedeta a spus "DA", în faţa ofiţerului stării civile şi astfel a devenit cu acte-n regulă doamna Niculescu.

Andreea a spus în nenumărate rânduri că îşi doreşte să se căsătorească şi să fie mămică şi iată că după ce a mers la mormântul lui Arsenie Boca, visul i s-a îndeplinit.

Şi cum parcă nimic nu e întâmplător, Andreea pare bucăţică ruptă din soacra ei. Mama lui Daniel este brunetă, carismatică, iar dacă o priveşti nu are cum să nu te ducă cu gândul la noua doamnă Niculescu.

VEZI AICI CUM ARATĂ SOACRA ANDREEEI TONCIU!

Mama lui Daniel , soţul Andreei, spune că se înţelege foarte bine cu părinţii norei sale, ba chiar cele două mame au oferit o imagine de zile mari. Au dat declaraţii tinându-se de mână şi radiau de bucurie. "Este foarte de treabă şi ne înteţegem foarte bine. Cele mai mari emoţii le-am avut şi noi ca părinţi. Le-a tremurat puţin glasul", au declarat cele două doamne după fericitul eveniment.

Este doamna Niculescu

După o relaţie tumultoasă cu fotbalistul Nicolae Mitea, Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi au atras toate privirile pentru prima dată, la petrecerea de nuntă a Sânzianei. În noiembrie 2015, aceasta a anunţat că este însărcinată şi vor avea o fetiţă.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

FOTO / CEL MAI EMOŢIONANT MOMENT de la CUNUNIA Andreei Tonciu. Sunt singurele imagini din interiorul STĂRII CIVILE

VIDEO / A intrat Tonciu şi a ieşit Niculescu. La cununia civilă a Andreei nu au lipsit nici tradiţiile

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro