Andrei Gheorghe nu dorea să fie înmormântat. Cel mai bun prieten, dezvăluiri despre ultima dorință a omului de radio

+3 click pentru
galerie

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe nu dorea să fie înmormântat. © spynews.ro

După ce Andrei Gheorghe a murit, Vlad Craioveanu, unul dintre cei mai apropiați prieteni ai realizatorului TV-radio, a rupt tăcerea despre ultima mare dorință a acestuia.

În cadrul unui interviu realizat pentru Observator, Vlad Craioveanu a vorbit despre viața lui Andrei Gheorghe, menționând și faptul că acesta nu și-a dorit să fie înmormântat.

"Din ce ştiam, Andrei şi-ar fi dorit să fie incinerat. Am înţeles că pentru lucrul ăsta ai nevoie de nişte aprobări de la Patriarhie, sau nu ştiu... E greu să laşi un testament la 56 de ani, probabil că nici el nu se aştepta," a explicat Vlad Craioveanu, care cu greu și-a stăpânit lacrimile și emoțiile.

Andrei Gheorghe a murit

Andrei Gheorghe a murit, la vârsta de 56 de ani. A fost găsit mort în baie, în locuința lui din Pipera. Andrei Gheorghe a murit, lăsând în urmă moștenirea mai multor emisiuni de TV și radio. În urma autopsiei, s-a descoperit că Andrei Gheorghe suferise mai multe atacuri de cord. Trupul lui Andrei Gheorghe va fi ridicat de la IML miercuri.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro