Nu o să-ţi vină să crezi. Antonia, apariţie incendiară pe internet

+3 click pentru
galerie

Nu o să-ţi vină să crezi. Antonia, apariţie incendiară pe internet © instagram

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din ţară, iar Alex Velea este un bărbat norocos. Vedeta îşi surprinde fanii cu fotografii incendiare, iar fanii sunt în delir de fiecare dată când o vad.

Antonia este o artistă talentată, dar şi o femeie foarte frumoasă. După ce a dat naştere la trei copiii, artista nu pare a fi schimbată deloc, ci din contră, bruneta arată senzaţional. Vedeta are un corp foarte bine lucrat, iar fiecare postare pe care o face pe conturile sale de socializare atrage mii de aprecieri din partea celor care o susţin. Cântăreaţa a postat de curând o fotografie ce o surprinde pe aceasta într-un body colorat, ce îi scoate în evidenţă picioarele sexy. Părerile fanilor nu au încetat să apară, astfel că printre cele mai folosite complimente se numeră: ,,Perfectă/ Superbă/ Cea mai frumoasă''.

Ce-ar fi făcut Antonia dacă nu iubea muzica

Artista are un succes enorm, iar fanii îi strigă numele la fiecare concert. Vedeta face super show, dar a afirmat pentru Viva.ro care ar fi fost meserie pe care ar fi practicat-o dacă nu ar fi făcut muzică: „Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de invățat, dar îmi place să îi ajut”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro