Antonia s-a întrecut pe sine! Schimbarea de look care ne-a lăsat pe toți mască. FOTO

+3 click pentru
galerie

Antonia s-a întrecut pe sine! Schimbarea de look care ne-a lăsat pe toți mască. FOTO © Instagram

De-a lungul timpului, Antonia a mai cochetat cu tot felul de schimbări de look, însă niciodată nu le-a oferit fanilor priveliștea pe care le-a oferit-o acum! Artista a apelat la o schimbare radicală, iar toți, de la admiratori până la colegi de breaslă, au rămas muți.

Antonia și-a afișat noua înfățișare pe rețelele de socializare, acolo unde a dezvăluit o schimbare de look bombă: dread-uri blonde, în onoarea unui videoclip semnat Lino Golden!

Fotografia a fost asaltată de fani și nu numai, adunând peste 100.000 de likeuri în doar trei ore!

„Așa promovare n-a avut Lino Golden în viața lui!”, i-a scris Codin Maticiuc. Aprecieri multe au venit și de la Gina Pistol, Ami, Raluka, Misha și, bineînțeles, de la Lino Golden!

Antonia a fost căsătorită cu italianul Vincenzo Castellano, cu care o fetiță pe nume Maya. Cei doi s-au luptat mulți ani în instanță, pentru a putea divorța. În tot acest timp, Antonia a început o poveste de dragoste cu Alex Velea, alături de care are doi băieți: pe Dominic și pe Akim.

Antonia nu mai suportă criticile internauților

Vedeta a răbufnit, recent, sătulă de toate răutățile pe care le primește. Așa că, Antonia a ținut să transmită și ea un mesaj celor care nu își dau seama că pot răni cu părerile lor. Așadar, artista a fost extrem de tranșantă și a vorbit despre persoanele care îi spun de foarte multe ori că, fiind persoană publică, ar trebui să se obișnuiască și să accepte diversele critici primite de oameni.

„Tu poți să ai o opinie, fără să jignești pe cineva. Mi se pare că e abuz verbal. De ce trebuie să suport așa ceva?”, a fost o parte din mesajul postat de Antonia, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro