Anunţ de ultimă oră făcut de Oana Roman. Asta da surpriză!

Fiica lui Petre Roman se pregăteşte să cucerească internetul! Oana Roman este pe cale să lanseze un blog şi să facă dezvăluiri exclusive din viaţa ei. Ilie Năstase este unul dintre primele personaje care vor fi prezentate pe blog.

Astăzi, Oana Roman a postat o fotografie în care este alături de fiica sa, în vârstă de doi ani, şi de celebrul jucător de tenis, Ilie Năstase. Aceasta face dezvăluiri despre relaţia cu marele sportiv şi spune că păstrează amintirile mai mari pentru blogul său ce urmează să fie lansat. Fiica fostului prim-ministru al ţării are doar cuvinte de laudă pentru Ilie Năstase şi îl consideră "unul din cei mai mari români".

"Îl cunosc de când eram o copilă... e unul din cei mai mari români... pentru el sportul a fost o plăcere şi o imensă bucurie... nu o afacere. A rămas la fel de vesel şi de pli de viaţă şi sunt onorată că îl cunosc. Deschide uşi oriunde în lumea asta şi este respectat şi iubit pe tot globul. Am cu el nişte amintiri minunate pe care le voi povesti pe blogul meu... în curând. Când Isabela va creşte şi îi voi povesti despre viaţă, despre performanţă şi despre onoare... Ilie va fi unul din exemple", a scris Oana în descrierea pozei.

Ilie Năstase este un fost jucător profesionist de tenis de câmp şi unul dintre cei mai importanţi jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 şi 1973. 

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ luată de Oana Roman

Oana Roman, scoasă din sărite! Ce a spus despre vestea că s-ar fi împăcat cu medicul care a nenorocit-o

Vestea care a reușit să o enerveze pe Oana Roman! ”Nu există niciun sâmbure de adevăr”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro