Anunţul a fost făcut! Decizia luată de Celine Dion, la scurt timp de la moartea soţului şi a fratelui ei

Celine Dion - foro; Hepta

Cântăreața Celine Dion a pierdut în decurs de două zile doi oameni apropiați - soțul ei, Rene Angelil, și pe fratele său Daniel, ambii răpuși de cancer - însă se pregătește să revină pe scenă. Conform Agerpres, artista va urca, din nou, pe scenă la Las Vegas, la sfârșitul lunii februarie.


Artista canadiană i-a înștiințat deja pe reprezentanții cazinoului Caesar's Palace că își va relua concertele acolo începând cu data de 23 februarie, la o lună după ce și-a îngropat soțul la Notre-Dame Basilica din Montreal.

Cu inima frântă după pierderile suferite în urmă cu o săptămână, artista încearcă să rămână puternică de dragul celor trei fii ai săi şi este convinsă că Rene Angelil și-ar fi dorit ca ea să revină cât mai curând pe scenă, continuând astfel să împărtășească tuturor darul muzicii sale.

Celine Dion a devenit cunoscută în lumea francofonă dupa ce René Angélil, ce urma să-i devină soț, și-a ipotecat casa pentru a-i finanța producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord și în alte țări anglofone.

Rene Angelil a murit, pe 14 ianuarie, la 73 de ani, după o lungă luptă cu cancerul, iar fratele artistei, Daniel, a încetat din viaţă două zile mai târziu, pe 16 ianuarie, din cauza aceleiaşi maladii.

Citeşte şi:

VIDEO / I se citeşte suferinţa pe chip. Celine Dion, prima apariţie după moartea soţului său

FOTO / Discurs emoţionant al fiului cel mare al cântăreţei Celine Dion, la înmormântarea lui Rene Angelil: "15 ani nu sunt destui pentru a-ţi cunoaşte tatăl"

VIDEO / Cea mai sfâșietoare imagine de la înmormântarea soțului! Celine Dion a luat sicriul în braţe și a început să jelească


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro