Anunţul bombă făcut de Mirela Boureanu Vaida! Prezentatoarea a dezvăluit sexul bebeluşului

Mirela Boureanu Vaida

Dacă săptămâna trecută anunţa cu bucurie că este însărcinată pentru a doua oară, acum, Mirela Boureanu Vaida a dezvăluit sexul copilului.Astăzi, în direct, la "Mireasă pentru fiul meu", în cea de-a doua parte a emisiunii, Mirela Boureanu Vaida a mărturisit că va avea un băieţel: "Voi fi mamă de băiat. Da, Carla va avea un frăţior! Ce bucurie mai mare decât să fiu mamă de băiat!", a spus Mirela extrem de fericită.

De asemenea, ea a precizat că micuţul va veni pe lume în august, când va pleca în concediu de maternitate. "A sosit momentul să mă retrag de pe TV, să-mi legăn copiii. Nu mai e ca pe vremea părinţilor şi trebuie să mă ocup şi de acest aspect! Viaţa nu ne aşteaptă", a adăugat ea.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru prima dată pe 20 februarie 2015, când a adus pe lume o fetiţă. Acum, la aproape un an, ea aşteaptă un băieţel.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay

PUBLICITATE

Citește și:

T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro