Apropiaţii actorului au confirmat! Acesta este motivul pentru care Robin Williams s-a sinucis!

Despre tragica moarte a actorului Robin Wiliams s-au vehiculat multe teorii, însă motivul real care l-a condus pe acesta la sinucidere a fost elucidat de câţiva apropiaţi. 

Robin Williams suferea de depresie severă, iar de-a lungul carierei sale s-a confruntat cu abuzul de droguri şi alcool. O primă teorie care a venit să susţină motivul sinuciderii sale au fost tocmai aceste vicii, informează TMZ.

Ulterior, noi informaţii cu privire la starea de sănătate a actorului au ieşit la iveală. Se pare că Robin Wiliams ar fi suferit de o uşoară formă de Parkinson, informaţie pe care nu a dorit să o facă publică.

Apropiaţii actorului au mărturisit că începutul de Parkinson de care suferea Robin Williams nu avea nicio legătură cu decizia bruscă de a-şi curma viaţa! Aceleaşi surse au mărturisit că Robin ştia de aproximativ 5 luni că suferă de această boală, iar tratamentul pe care îl urma ar fi întârziat simptomele cu până la 7 ani.

Motivul care l-a condus pe actor la o depresie cruntă a fost însăşi meseria lui! Ultimul proiect în care a fost implicat, serialul de televiziune "The Crazy Ones" a fost anulat după numai un sezon, din cauza audienţelor scăzute, lucru ce l-ar fi afectat foarte tare. 

Robin Williams a fost găsit mort luni, în locuinţa sa din California. Actorul avea 63 de ani, iar cauza morţii a fost sinucidere prin strangulare. Informaţiile cu privire la data funeraliilor nu au fost făcute publice, încă.

A.M.

Foto: captură Youtube

Citeşte şi:

Testamentul lui Robin Williams a stricat planurile de tinereţe ale copiilor săi! Cine va intra în posesia averii actorului?!

Ce nu ştiai despre Robin Williams şi s-a aflat abia după moartea lui


facebook whatsapp twitter pinterest