Testamentul lui Robin Williams a stricat planurile de tinereţe ale copiilor săi! Cine va intra în posesia averii actorului?!

Chiar dacă moartea sa a fost subită, Robin Williams a avut totul planificat, în ceea ce priveşte averea şi moştenirea sa. Potrivit testamentului său, cei trei copii ai actorului nu se vor bucura de o sumă considerabilă de bani, cel puţin, nu în tinereţe.

Robin Williams a avut totul planificat şi bine pus la punct cu mult înainte de moartea sa. Actorul a stabilit pentru cei trei copii ai săi, Cody (22 ani), Zelda (25 ani) şi Zachary (31 ani) un sistem aparte de finanţare şi intrare în posesie a moştenirii lăsate de el, informează TMZ.

Astfel, în momentul în care fiecare dintre ei a împlinit vârsta de 21 de ani, ei au primit o treime din partea lor de moştenire. La vârsta de 25 de ani, conturile lor bancare vor fi onorate cu jumătate din suma rămasă, iar în momentul în care copiii săi împlinesc vârsta de 30 de ani, aceştia îşi vor primi şi restul banilor.

Această prevedere nu a fost dependentă şi nici influenţată, în vreun fel anume, de moartea actorului. 

Averea lui Robin Williams a fost estimată, ultima dată, în 2012, undeva în jurul sumei de 130 de milioane de dolari. Cele două divorţuri, cât şi plata pensiilor alimentare i-au scăzut drastic veniturile de-a lungul anilor.

A.M.

Foto: Hepta

Citeşte şi:

Acesta este motivul pentru care Robin Williams s-a sinucis? Detalii tulburătoare despre viaţa actorului

Ce nu ştiai despre Robin Williams şi s-a aflat abia după moartea lui


facebook whatsapp twitter pinterest