Are 66 de ani, dar arată senzaţional! Dieta cu care Corina Chiriac reuşeşte să arate cu 20 de ani mai tânără

Sursa foto Arhiva

Corina Chiriac s-a născut pe 26 octombrie 1949, la Bucureşti. Cântăreaţă de muzică uşoară, compozitoare, textieră, realizatoare de emisiuni de televiziune şi actriţă, artista a reuşit să îşi facă un stil de viaţă prin a face oamenii care o urmăresc să se simtă bine.

Dar un astfel stil de viaţă vine şi el cu riscurile lui. Dacă nu vrei să dezvolţi mai multe probleme de sănătate, trebuie să ai grijă ce mănânci. Corina declară senină că este foarte pofticioasă, dar din cauza durerilor de coloană nu are voie să ia proporţii.

"Acum 10 ani, în 24 de luni am reuşit să dau jos 20 şi ceva de kilograme. Problema e că mie îmi plac foarte multe dulciurile. Acum sunt din nou în dietă, am nevoie de aşa puţine încât parcă nu mai îmi vine să mănânc nimic. Mănânc foarte aşezat, fară zahăr, fără carbohitraţi. Mai mult, mi-am făcut în aşa fel programul încât reuşesc aproape în fiecare zi să dorm după amiază, contează foarte mult", a spus Corina la un post TV.

A împlinit 66 de ani

Celebra cântăreţă a împlinit luni 66 de ani. Corina a petrecut ca o alături de familie, într-un  pub, la fel cum ar fi făcut o adolescentă de 20 de ani.

"Am avut o zi nebună căreia i-am supravieţuit. Până la urmă seara am ajuns la un pub din centrul vechi cu fetele mele şi am reuşit şi noi să ne relaxăm", a mai spus Corina.

Corina Chiriac a jucat în cariera sa şi în trei filme: Cu mâinile curate (1972), Aventuri la Marea Neagră (1972) şi Roşcovanul (1976).

T.S

Citeşte şi:
Corina Chiriac are probleme mari cu vocea! "Trebuiesc rezolvate chirurgical"
Corina Chiriac, în lacrimi la aflarea unei veşti îngrozitoare: "Îmi pare rău că nu mai este printre noi"

Toate femeile ar trebui să ia aminte la asta! Cum se menţine în formă Corina Chiriac la 65 de ani


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro