Artistă celebră, de urgență la spital: “Mi-e frică să nu mor”!

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi trece, în această perioadă, prin momente cât se poate de dificile. Iar asta din cauza unor probleme de sănătate extrem de grave pe care le-a descoperit recent.

”Mi-e frică să nu mor. Serios! Am ajuns la Urgențe, mă simțeam atât de rău că abia mă mai țineam pe picioare”, ne-a spus cântăreața Lenna Horvath, disperată.
Iar odată ce i s-au făcut analizele, teama ei a devenit cu atât mai mare. ”Medicii mi-au descoperit că am probleme extrme de serioase la ficat. Mi-e mărit mult peste cât ar fi normal, începe să dea semne că nu mai funcționează cum trebuie. Mi-au spus că e din cauza stresuului și că trebuie să am mare grijă”, ne-a mai dezvăluit Lenna.


Mai mult decât atât, medicii au decis că este cazul să îi spună și ce poate păți dacă nu începe, de urgență, un regim de viață mai liniștit. ”Trebuie să țin dietă, dar asta nu mă sperie, am ținut, ca orice femeie, diată întreaga mea viață. Acum însă, medicii mi-au spus că nu mai am voie să fac efort, să mă enervez, să nu mă mai stresez. Risc să dezvolt ciroză, iar de acolo la distrugerea completă a ficatului meu mai e doar un pas. Mi-au spus că o pot păți ca Denisa, nu e de joacă”, ne-a mai declarat Lenna.

Lenna, zeci de probleme de sănătate
Lenna Horvath pare să aibă, în ultimii ani, nesfârșire probleme de sănătate. Asftel, după ce a aflat că din cauza unei operații nu mai poate avea copii, vedeta a descoperit că și intervențiile estetice avute sunt problematice, ea fiind nevoită să își schimbe, de urgență, silicoanele. În plus, boala pe care o are la ochi și care a făcut-o să capete porecla de cântăreața cu ochi de diamant” îi dă bătăi de cap cât se poate de serioase, ea fiind nevoită să meargă pe la doctori pentru a demonstra că așa sunt ochii ei pentru a-și reînoi actele de identitate.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro