Aşa ar putea arăta fetiţa cântăreţei Sore. Prima imagine cu Erin

Sore Mihalache a devenit mamă, pentru prima dată - foto: facebook

La 26 de ani, Sore Mihalache a devenit mamă pentru prima dată! Cântăreaţa a ajuns, azi de dimineaţă, la o clinică privată din Bucureşti, unde a adus pe lume o fetiţă de 3 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Atât mama, cât şi micuţa se simt bine şi, pentru că suntem curioşi cum arată cea mică, iar artista nu a făcut publică prima fotografie, am decis să ne jucăm pe site-ul makemebabies.com şi să schiţăm prima imagine cu Erin.

La prima vedere, fetiţa pare să moştenească pielea deschisă, obrajii proeminenţi ai mamei şi buzele tatălui, un chipeş avocat din Bucureşti, Mircea Julean, cu care Sore se iubeşte de aproape doi ani.

Cu cine ţi se pare că seamănă mai mult micuţa Erin în imaginea de mai sus? Rămâne, totuşi, de văzut cum arată bebeluşul pe care artista l-a aşteptat cu nerăbdare, dar şi cu cine seamnă, atunci când trăsăturile i se vor contura.

Cum funcţionează makemebabies.com

Pentru a vedea care ar putea fi rezultatul iubirii între două personaje, trebuie încărcate două fotografii cu părinţii, după care trebuie alese câteva detalii (dacă se aşteaptă să fie băieţel sau fetiţă, dacă există preferinţe la culoarea pielii, numele şi rama fotografiei ce urmează să fie redată). Fotografiile folosite de noi sunt cele utilizate pentru ilustrarea ştirii.

Citeşte şi:

Ce a apărut pe pagina de Facebook a cântăreţei Sore, după ce a devenit mămică

Sore a născut: "Sunt fericita mămică a unei fetiţe"

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro