Asta este declarația SUPREMĂ de dragoste pentru Denisa! Ce face, în fiecare noapte, iubitul vedetei, la mormânt

+4 click pentru
galerie

Florin, iubitul Denisei, este de neconsolat după ce, acum aproape două săptămâni, soarta crudă i-a răpit-o din brațe și el, plângând, a fost nevoit să o conducă pe ultimul drum. Dar, chiar dacă sunt despărțiți fizic, iubitul vedetei nu consideră că, sufletește, s-a schimbat ceva.

”Inima mea îi aparține pentru vecie. Eu sunt al ei”, sunt cuvintele pe care Florin le-a spus, cu doar câteva zile înainte să se petreacă nenorocirea. Iar cuvântul lui pare să fie CUVÂNT. Iar asta pentr că, așa cum se întâmpla și până înainte ca Denisa să se îmbolnăvească, el e nedezlipit de ea, noapte de noapte. La propriu.

Citește și: Ultimele IMAGINI cu Denisa Răducu, în viață! Cum arăta vedeta cu doar câteva zile înainte să moară / EXCLUSIV
Astfel, spun sătenii din Ștefănești, ușor uimiți de curajul tânărului care o iubește la nebunie, și acum, pe Denisa, Florin petrece la mormântul celei care i-a fost logodnică fiecare noapte. De când Denisa a fost înmormântată, spun sursele noastre, el nu a lipsit niciodată. ”Întră seara în cimitir și stă acolo până dimineața. Vorbește cu mormântul, mai vorbește cu unul dintre unchii Denisei care vine să îi țină de urât, plânge și jelește până nu se mai poate ține pe picioare. Iar apoi, tot acolo se și culcă. Ațipește, pentru că nu cred că doarme propriu zis”, ne-a spus unul dintre sătenii din Ștefănești.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Citește și: Sicriul în care își va dormi somnul de veci Denisa a fost acoperit de flori regale
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro