Asta este VIDEO-ul săptămânii! Cei sensibili vor plânge! Simona Trașcă chinuie limba franceză pe străzile Parisului!

Ce nu face omul din dragoste! O blondă celebră a decis să plece din România de dragul bărbatului cu care urmează să-şi unească destinul în faţa lui Dumnezeu. Şi asta nu e tot, Simona Traşcă s-a instalat bine mersi în casa viitorilor socri, ba chiar are de gând să ia lecţii serioase de limba franceză.


Cum momentul în care va părăsi definitiv România este tot mai aproape, Simona Traşcă face drumuri din ce în ce mai dese în oraşul natal al iubitului ei, Paris. Pentru a începe cu brio noua etapă din viaţa ei, Simona profiă de faptul că se află în Paris, pentru a învăţa câteva cuvinte şi expresii noi.


Simona Traşcă duce în Paris o viaţă de prinţesă, fiind răsfăţată atât de iubitul ei, cât şi de părinţii acestuia. Chiar dacă primăvara nu s-a instalat încă pe străzile Parisului, Simona şi Vasi au ieşit la o plimbare romantică, ba mai mult decât atât, Simona a poftit la o prăjitură, iar iubitul ei i-a făcut toate poftele.


Din dorinţa de a-l impresiona pe Vasi, Simona a încercat să spună câteva cuvinte în franceză, dar a trecut repede la limba maternă, la care se descurcă foarte bine şi îşi poate exprima mult mai bine sentimentele. Impresionată de Turnul Eiffel, Simona i-a cerut iubitului ei să o înveţe câteva cuvinte, semn că îşi doreşte foarte mult să înveţe limba maternă a iubitului ei. „Nu ştiu limba franceză. Am făcut la şcoală mulţi ani limba franceză, dar nu mi-a plăcut niciodată şi nu am reuşit să o învăţ”, a declarat Simona Traşcă.

Citeşte şi:

S-a văzut la Paris și a și devenit divă! Simona Trașcă, primele declarații după ce s-a instalat în casa socrilor

VIDEO / Daniela Crudu, "vânată" de fostul Simonei Traşcă! "Are ceea ce vreau"

S-a iubit cu domniţe celebre din showbiz-ul autohton, iar acum a dat lovitura în muzică! Daniela Crudu este următoarea lui "victimă"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro