Astea sunt, de fapt, adevăratele probleme! Drama ascunsă a unei vedete! Dacă nu își opera fetița de urgență, boala i-ar fi mâncat CREIERUL

Este una dintre cele mai dorite femei din România, a fost căsătorită cu un campion mondeial, iar ședințele foto realizate de ea au ”tulburat” mii de bărbați, zâmbetul ei fiind de-a dreptul... fierbinte. Dar, ceea ce nu știa nimeni este că în spatele zâmbetului ei se ascundea o dramă fără margini. 

”Ne-am confruntat cu o problemă timp de patru ani și am avut un diagnostic fals în acest timp. Fetița mea nu se simțea bine, deloc! La urechea operată acum opt ani în Austria (atunci i s-a făcut un implant cohlear fetiței, n.r.) i s-a format un colesteatom în urechea internă și, timp de patru ani, el a tot crescut”, ne-a spus, aproape plângând, Larisa Drăgulescu, fosta soție a celebrului gimnast Marian Drăgulescu. 
Iar acum câteva zile, într-un final, Beatrice a fost operată de urgență, ea scăpând ca prin urechile acului de o tragedie. ”Când s-a trezit s-a simțit foarte rău, astăzi se simte mai bine. Dacă mai stăteam și nu descopeream care era pericolul, infecția fiind foarte aproape de creier, se ajungea la mult mai rău. E o boală foarte gravă, colesteatomul ăsta este ca o bucată de grăsime care crește și mănâncă toate țesuturile, toată urechea internă până ajunge la creier și tot ce ține de cap”, ne-a mai spus Larisa.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro