Au stabilit data nunţii, dar nu au naşi. Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău, ultimele detalii despre nuntă

Bogdan Vlădău şi aleasa inimii lui, Gina, se pregătesc pentru marele eveniment. Cei doi plănuiesc să se căsătorească în luna august a acestui an, dar nu au naşi şi nici local.

Prezenţi în cadrul unei emisiuni de televiziune, Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău au vorbit despre cum îşi organizează nuntă, dar şi rochia de mireasă pe care logonica lui Vlădău o să o poarte. "Ne vom căsători în luna august cel mai probabil, ne căutăm naşi, dar nu ştim locul", a declarat Bogdan Vlădău la Kanal D.

Viitoarea mireasă, Gina Chirilă vorbeşte cu multă emoţie în glas despre faptul că merge la altar alături de Bogdan Vlădău. "O să fie superbă. M-am gândit la tipul de rochie. O să fie albă, sirenă şi cu spatele gol. Cât mai simplă. O să fie o nuntă medie, cu oameni apropiaţi nouă. Asta a fost ideea mea dintotdeauna de nuntă.", a spus aceasta.

Fostul „Burlac” a cucerit inimile multor femei din showbiz-ul autohton, iar de un an formează un cuplu cu Gina Chirilă, fotomodel şi studentă la psihologie, cu 10 ani mai tânără decât el.

Sursă foto facebook

Citeşte şi

Gest BIZAR înainte de căsătorie! În loc să se distreze la petrecerea burlacilor, un celebru Don Juan face aroganţe

Nu-i de mirare că el arată atât de bine şi e dorit de femei! Femeia din imagine este mama unui burlac celebru de la noi. Ghiceşti a cui?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro