Au vrut să o pună la pământ, dar nu au reuşit! "Cea mai fidelă fată" are două minuni de fetiţe! Fiica cea mare îi seamănă perfect

A trecut prin numeroase perioade dificile, dar nu s-a lăsat! Dana Marijuana a slăbit, şi-a schimbat look-ul şi se reinventează. Totul pentru cele două minuni din viaţa ei.

Prezentă în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, cântăreaţa a vorbit fără perdea despre perioadele grele, dar şi despre cât este de fericită că este mămica a doua fete superbe. "Răzbunarea este arma prostului. Nu le doresc şi lor decât fericire. Am fost în spitale de atâtea ori, am fost la pământ de multe ori. Am avut depresii foarte multe şi lupte cu răul, dar mă bucur că am ajuns învingătoare cu ajutorul lui Dumnezeu. Tata şi fratele meu m-au ajutat. M-au dezamăgit foarte mulţi oameni. Banii cred că m-au pus la pământ. Am învăţat foarte multe din trăirile pe care le-am avut. Nu mai am nimic, doar pentru fetiţe mai lupt ", a declarat Dana.

Dana Marijuana s-a despărţit de soţul ei Sebi. Cei doi au împreună o fiică pe nume Iris. Artista mai are o fetiţă pe nume Alessia, în vârstă de 10 ani dintr-o relaţie anterioară.

sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

A slăbit MIRACULOS, continuând să mănânce DULCIURI! Dana Marijuana a mărturisit ce TRUC SIMPLU a ajutat-o să scape de kilogramele în plus

Soarele a ieşit din nou pe strada ei! Cum s-a schimbat viaţa Marijuanei de când a anunţat că divorţează?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro