Aurel și Valentina de la ”Mireasă pentru fiul meu” au ajuns la doctor! Ce s-a întâmplat

Valentina și Aurel / foto: Facebook

După câteva zile în care a amenințat de mai multe ori că va sări gardul pentru a ajunge la logondnicul ei, Valentinei i s-a permis să plece din concurs și să își trăiască povestea de dragoste cu Aurel departe de camerele de supraveghere.

Revederea dintre cei doi a fost una extrem de emoționantă și au încercat de atunci să își revină și să se bucure de faptul că sunt din nou împreună.

Astăzi, cei doi au postat o fotografie în care se poate observa cât de fericiți sunt, însă par foarte obosiți.

”Buna ziuă la toată lumea. Acum am ieșit de la doctor și mergem la mireasă să luăm bagajele lui Vale.Diseară o să încercăm să mai stăm de vorbă cu dumneavoastră. Sper să ne înțelegeți”, a scris Aurel pe pagina sa de socializare, iar fanii celor doi i-au rugat să mai pună fotografii cu ei și să le dea de știre despre cum evoluează relația.

”Îmi trebuie timp să mă recuperez, dar mergem înainte. Aurel are grijă de mine”, și-a anunțat și Valentina prietenii și fanii.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro