Avocata sexy, în platou la "Răi da' buni"! Cine e, cu ce se ocupă şi mai ales cât câştigă la o înfăţişare? Vă anunţăm, suma depăşeşte TREI salarii medii!

Sursă foto: Facebook

Avocata sexy, Sara Andreea, care a înnebunit internetul cu filmuleţul ei despre cum să fii avocat, a intrat astăzi, în direct, în emisiunea "Răi da' buni", a lui Mihai Morar.

Conform "avocatei", nu abonamentele la Biblioteca Centrală sunt soluţia pentru a deveni un avocat de succes, ci abonamentele la cluburile de fiţe din Capitală. Intrată prin Skype în emisiunea lui Mihai Morar, tânăra Sara Andreea a dezvăluit câteva detalii despre identitatea ei.

"Eu sunt o avocată blondă, o actriţă la Londra. Pregătesc un filmuleţ în care o să fac o descriere mai detaliată.  Unii au învăţat să fie minţiţi de cei din politică şi când vine cineva ca mine suferă. Cu toţii ştim că lucrurile astea se întâmplă, diplomele se cumpără cu bani, la fel ca şi posturile politice...  Mie îmi plac oamenii de afaceri, milionarii, bancherii... Oamenii ca mine nu se încurcă cu aşa ceva!  M-am mutat la Londra pentru că sunt şanse mult mai mari să faci carieră. Ştiţi cum e, în România nu sunt oameni cu foarte mulţi bani. Aici, de când sunt refugiaţii, am făcut o grămadă de bani din vizele pentru refugiaţi.  Am firmă de avocatură. Am 25 de ani. M-au susţinut părinţii foarte mult, ce pot să spun, am avut noroc, am ştiut de unde să trag sforile...", a mărturisit tânăra.

Vezi cum stă cu dragostea pe www.antenastars.ro!

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Piţipoanca de la Drept nu e nimic. Blonda asta "tunată" îţi spune cum să reuşeşti în avocatură:"Îţi trebuie bani să ieşi în cluburi selecte ca să îţi faci relaţii"

VIDEO / Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Un reporter a trecut printr-un moment jenant din cauza frigului!

Ipostaze penibile pentru un actor! A vrut să-şi facă selfie şi în oglinda din spatele lui s-a văzut tot!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro