Băieţelul Mirelei Vaida Boureanu o să frângă multe inimi. Uite cum ar putea arăta!

Mirela Boureanu Vaida a anunţat, în urmă cu câteva zile, că o să devină mămică pentru a doua oară şi o să aibă un băieţel.

Vedeta spune că sarcina este în al doilea trimestru şi o caracterizează ca fiind mult mai uşoară decât prima. Mirela Vaida Boureanu admite că a avut semne că o să fie mămică de băiat, mai ales din cauza poftelor. „Am intrat în al doilea trimestru de sarcină, o sarcină despre care pot spune că este mult mai uşoară ca prima. Aproape că nici nu am simţit aceste patru luni, poate doar o uşoară indispoziţie, uneori. Din start am simţit că este băieţel, pentru că am poftit la lucruri aşa cum nu mi-aş fi imaginat vreodată.", a declarat Mirela Vaida.

Dacă prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" trăieşte cu sufletul la gură această perioadă, nici curiozitatea noastră nu este mai mică în ceea ce îl priveşte pe fiul ei aşa că ne-am jucat puţin. Pe baza a două fotografii, una cu Răzvan, soţul Mirelei, şi alta cu ea, am obţinut un posibil portret al băieţelului celor doi.

În fotografia noastră micuţul a moştenit trăsături de la ambii părinţi, are ochii mamei sale şi cu siguranţă o să fie un copilaş tare adorabil.

Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru prima dată pe 20 februarie 2015, când a adus pe lume o fetiţă. Acum, la aproape un an, ea aşteaptă un băieţel. "Voi fi mamă de băiat. Da, Carla va avea un frăţior! Ce bucurie mai mare decât să fiu mamă de băiat!", spunea vedeta de la Antena 1.

Ea este prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay

Sursă foto spynews

citeşte şi

Ce mare e! Oare cum a ascuns-o până acum? Primele imagini în care se vede exact burtica de gravidă a Mirelei Boureanu Vaida

Anunţul bombă făcut de Mirela Boureanu Vaida! Prezentatoarea a dezvăluit sexul bebeluşului

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro