Barbie de România, prima apariţie după leşinul anului! După ce a devenit subiect de bancuri, blondina are planuri mari

A devenit instant faimoasă după prestaţia de pe scena "X Factor", atunci când a leşinat după primele versuri ale piesei pe care o interpreta.
Prezentă în cadrul emisiunii "Răi da buni", Sabrina a vorbit despre planurile  de viitor. "Mama este foarte curajoasă în astfel de momente. Eu am mai avut căderi de calciu. Patru zile nu am vrut să iau contactul cu oamenii. La şcoală am revenit de puţin timp, am lipsit cam două săptămâni. Eram într-o perioadă în care doream să fiu eu cu mine, ca să îmi dau seama ce vreau să fac. Ştiu că se fac bancuri pe seama mea, dar nu mă deranjează. Vreau să lansez o nouă piesă, sper să fie de succes", a declarat Barbie de România pentru Antena Stars.
Cine este Barbie de România?
Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea.
Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

E.V.
Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Te aşteptai la aşa ceva?!? Ce s-a întâmplat cu Barbie de România după leșinul de la "X Factor"?

Mesajul care i-a lăsat pe toţi mască! După ce a fost bănuită că are silicoane, "Barbie de România" a decis să spună adevărul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro