Ben de la ”Insula Iubirii”, lună de miere peste Ocean? Informații EXCLUSIVE despre cel mai controversat concurent de la ”Temptations Island”

+4 click pentru
galerie

Fostul iubit al Dianei se bucură acum de atenţia unei brunete focoase. Și, cum e amorezat până peste cap de ”piesa” cu pricina, fostul concurent de la ”Temptations Island - Insula Iubirii” vrea să îi facă tinerei o surpriză de zile mari.

De când Diana s-a despărţit de controversatul, Ben de la Insula Iubirii, acesta a încercat să fie cât mai discret când venea vorba de viața lui amoroasă. Doar că, din păcate pentru el, reporterii Spynews.ro au aflat că, de fapt, el se iubește, intens ar spune sursele noastre, cu partenera lui de afaceri, o brunetă mai mult decât sexy pe nume Amira. 

Și, pare-se, cei doi amorezi se bucură din plin de viața de cuplu. Așa că, abia întorşi din oraşul păcatelor din Olanda, Amsterdam, Ben s-a gândit puțin și a decis să pună la cale o adevărată lună de miere. Unde altundeva? În Statele Unite ale Americii, loc din care, ne-au mai precizat sursele noastre, și-ar dori să se întoarcă... trei!

Diana l-a făcut praf pe Ben când a decis să îl înșele.

”Mă uitam la el și mă gândeam că stă și nu face nimic. El îmi face oral, eu nu că îmi e scârbă. El se spală, dar ale mirosul ăla. Nu se dă cu parfum. Transpiră și repede.”, a povestit Diana de față cu toată lumea, în timpul emisiunii la care a participat. Mai mult, lucrurile pe care le-a povestit despre Ben au fost, în majoritatea lor, sordide și, evident, negate de bărbat.

Totuși, reporterii Spynews.ro l-au contactat pe Ben şi care a explicat relaţia pe care o are cu Amira (așa-zisa parteneră a lui de afaceri), recunoscând că o răsfață cu daruri scumpe, ceasuri şi haine de firmă, excursii de lux peste hotare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

B.R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro