Benone Sinulescu, după moartea Ionelei Prodan: "Am presimţit că se întâmplă ceva rău"

+3 click pentru
galerie

Benone Sinulescu, despre moartea Ionelei Prodan © Facebook

Vestea că Ionela Prodan s-a stins din viaţă a îndurerat atât familia îndrăgitei cântăreţe de muzică populară, cât şi pe cei care i-au fost colegi de breaslă Ionelei Prodan. 

Moartea Ionelei Prodan a stârnit numeroase reacţii în rândul colegilor şi prietenilor cântăreţei de muzică populară. Recent, Benone Sinulescu a mărturisit că a presimţit decesul Ionelei Prodan. 

Citeşte şi: Când va fi înmormântată Ionela Prodan! Anamaria Prodan a făcut anunţul

"Am presimţit că se întamplă ceva rău cu Ionela. Am fost agitat zilele acestea, simțeam că se întâmplă ceva.  Nu pot să cred ce s-a întâmplat cu ea, sunt de-a dreptul șocat. Plâng încontinuu de când am aflat vestea. A fost o colegă și o prietenă minunată. Sper să ne vegheze de acolo de sus", a declarat Benone Sinulescu pentru cancan.ro. 

Citeşte şi: Maria Ghiorghiu a presimţit că Ionela Prodan va muri. Clarvăzătoarea a anunţat, în urmă cu câteva zile, doliu naţional în România

Ionela Prodan s-a stins din viaţă luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani, după o lungă suferinţă. Cântăreaţa de muzică populară suferea de o afecţiune gravă la pancreas.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro