Maria Ghiorghiu a presimţit că Ionela Prodan va muri. Clarvăzătoarea a anunţat, în urmă cu câteva zile, doliu naţional în România

+3 click pentru
galerie

© SpyNews

Ionela Prodan a murit, asta după ce clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a anunţat, în urmă cu o săptămână, că România va intra în doliu naţional. În plus, Maria Ghiorghiu a oferit şi un interviu în exclusivitate pentru emisiunea "Star Matinal", de la "Antena Stars", difuzată luni, în care a oferit mai multe detalii în acest sens.

Maria Ghiorghiu a spus că România va intra în doliu naţional, nefăcând, însă referire, la o persoană anume. Chiar dacă Maria Ghiorghiu nu a precizat exact dacă este vorba de o anumită persoană, clarvăzătoarea a precizat că este vorba clar de doliu naţional în România. Şi s-a şi întâmplat pentru că Ionela Prodan a murit, luni seară, în jurul orei 21.0, la spitalul Elias.

"Este a doua oară când suntem preveniţi. O zi a mai rămas din doliu naţional din România. E posibil să avem mai multe zile de doliu naţional. În 10 aprilie, la 4.30, când scriam pe blog, eram la monitor şi vedeam în spatele meu, de parcă aş fi vut ochi în ceafă, vedeam o mână care ţinea nişte coroniţe de şcoală. Şi lângă celelalte coroniţe a apărut alta cu tricolorul românesc care s-a îmbrăcat în doliu", a spus Maria Ghiorghiu, luni, la "Star Matinal".

CITEŞTE ŞI: Ionela Prodan a murit

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Maria Ghiorghiu, semnal de alarmă despre doliul naţional care ar putea lovi România

CITEŞTE ŞI: Când va fi înmormântată Ionela Prodan! Anamaria Prodan a făcut anunţul

Vestea tristă a fost dată de fiica ei, Anamaria Prodan, care a avut şi un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. Previziunea Mariei Ghiorghiu s-a adeverit, asta pentru că Ionela Prodan a fost un simbol pentru muzica românească. Artista de muzică populară a încântat o ţară întreagă cu muzica ei.

"TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!", a scris Anamaria Prodan pe Facebook, după ce Ionela Prodan a murit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro