Benone Sinulescu o avertizează pe Maria Ciobanu: "Publicul nu te va ierta"

În urmă cu câteva zile, Maria Ciobanu îşi surprindea fanii, dar şi colegii de breaslă cu o decizie radicală.

Cunoscuta interpretă de muzică populară a luat decizia de a se retrage din activitate la vârsta de 78 de ani. Colegii de scenă ai Mariei Ciobanu o încurajează pe cântăreaţă să nu renunţe la cariera sa.

În ciuda anunțului oficial despre ultimul concert al Mariei Ciobanu, Benone Sinulescu este convins că artista se va răzgândi în fața ropotelor de aplauze. „Maria a mai avut o tentativă sau chiar două de a se retrage, dar publicul n-a lăsat-o. Și asta pentru că este o cântăreață deosebită, cu mult har de la Dumnezeu și cu o voce de aur... Și nu cred că publicul o va ierta, să o lase așa... Așa bănuiesc eu. Probabil că s-o fi săturat și ea de cât a hălăduit în toată țara și prin lume. Dar ea trebuie să mai cânte. A mai încercat lucrul ăsta, și tot publicul n-a lăsat-o. Cred că se va repeta povestea”, a declarat Benone Sinulescu pentru Ring.ro.

Maria Ciobanu este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate cântăreţe de muzică populară din ţara noastră. Ea are în repertoriul său peste 500 de piese înregistrate pe discuri la Radio şi TV: “Lie ciocârlie”, “Aurelu’ mamii”, “Vântul de vară mă bate”, “Lângă poarta am un tei”, “Cei mai frumoşi ani ai mei”, “Ce n-aş de să fiu mică”, “Roata mare” ş.a.;

Sursă foto spynews

Citeşte şi
Maria Ciobanu se retrage din activitate! Unde o puteţi vedea pe artistă în spectacol pentru ultima dată

Vestea pe care nimeni nu voia să o audă despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul dureros

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro