"Betty cea Urâtă" s-a transformat într-o bombă sexy! Ana Maria Orozco a pozat goală la 42 de ani

foto: arhiva

Betty cea Urâtă s-a transformat într-o bombă sexy, pe care orice bărbat şi-ar dori-o în viaţa lui. Actriţa Ana Maria Orozco a pozat goală pentru publicaţia "SoHo", stârnind pasiuni aprinse.

Ana Maria Orozco, cunoscută pentru rolul din "Betty cea Urâtă", a făcut senzaţie într-un pictorial nud. Actriţa, în vârstă de 42 de ani, a apărut goală pe coperta revistei "SoHo", stârnind deopotrivă admiraţia şi invidia doamnelor şi domnişoarelor, dar mai ales poftele domnilor.

Cariera profesională

Serialul "Betty cea urâtă", pentru care Ana Maria Orozco a fost nevoită să-şi schimbe complet aspectul pentru a se transforma într-o femeie extrem de urâtă, dar inteligentă, a avut peste 160 de episoade, filmările începând în 1999, când Ana Maria Orozco avea 26 de ani.

Pentru prestaţia ei în acest serial, Ana Maria Orozco a primit Premiul Eca pentru cea mai populara femeie a anului 2001 şi premiul pentru "cea mai bună actriţă a anului”, oferit în cadrul galei INTE Award 2002.

După succesul din "Yo soy Betty, la fea" şi continuarea acestuia - "Eco Moda", Ana Maria Orozco a mai jucat într-un alt serial cunoscut "Amas de casa desesperadas", varianta columbiană a celebrului "Neveste disperate".

Citeşte şi:

A murit actriţa din "Betty cea urâtă"! Întreaga lume o plânge

I se spunea "Betty cea urâtă", dar ea este MISS! Pariu că nu o să o recunoşti pe actriţa ta preferată? Uite cum arată la 42 de ani

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro