Beyonce de România are aceeaşi soartă ca Narcisa! Nicolae Guţă a luat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe mama fetiţei lui

În urmă cu mai puţin de o lună, Nicolae Guţă crea un nou scandal cu Narcisa, pe care a ţinut cu tot dinadinsul să o scoată afară din casa în acre locuia cu fiul lor. Se pare că manelistul nu se lasă, iar acum cea luată în vizor este nimeni alta decât Beyonce de România, femeia care i-a dăruti o fiică lui „King” Guţă.Viaţa fostei iubite a lui Nicolae Guţă, Beyonce de România, se complică pe zi ce trece. Iar dacă până acum mama fetiţei manelistului era liniştită că are măcar unde să doarmă, dacă tot nu primeşte vreun alt ajutor de la cântăreţ, de câteva zile încoace trece prin momente grele.


După ce Guţă şi-a văzut fetiţa, pe Anais, în urmă cu o săptămână, şi i-a dat o sumă modică de bani, manelistul pare decis să îi transforme viaţa fostei sale iubite într-un adevărat calvar. Mai exact, spun sursele noastre, presat de actuala lui iubită, Nicolae Guţă se pare că a scos la vânzare apartamentul în care locuieşte Beyonce de România alături de fetiţa lor, Anais.


"Acum câteva zile, la uşa Mădălinei (Beyonce de România, n.r.) şi-au făcut apariţia nişte oameni care i-au spus că vor să vadă apartamentul şi că este de vânzare. Guţă nu i-a spus nimic despre asta, iar Mădălina a înlemnit pur şi simplu... Şi-a dat seama că este în pericol să fie scoasă în stradă", ne-a spus un apropiat de-al mamei fetiţei manelistului.

Citeşte şi:

Cine este, cu adevărat, femeia cu care se iubește Guță! Dezvăluri EXCLUSIVE despre blonda manelistului

Nicolae Guță nu își mai poate dezlipi mâinile de pe trupul noii sale iubite! Imagini EXCLUSIVE cu manelistul și dovada că plătește pentru fericire

Întâlnire de gradul 0! Guță și actuala iubită s-au văzut față-n față cu Beyonce și Anais! Imagini EXCLUSIVE


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro