Cine este, cu adevărat, femeia cu care se iubește Guță! Dezvăluri EXCLUSIVE despre blonda manelistului

Cristina, blonda cu forme apetisante care se bucură acum de statutul de iubită oficială a lui Nicolae Guță pare să fie mult, mult mai hotărâtă să îl facă pe manelist să se transforme în bărbatul pe care ea îl poate domina și care să îi suporte fără crâcnire toate poftele pe care le-ar putea avea.

Dacă primul pas a fost deja făcut – interzicându-i lui Nicolae Guță să se vadă cu femeile care au făcut parte din trdcutul lui și i-au făcut copii- Cristina, spun sursele noastre, a trecut la etapa următoare. Mai exact, de curând, ea a decis să demisioneze din locul în care lucra, un restaurant de fițe din zona de nord a Bucureștiului și, renunțând la meseria de chelneriță, s-a dedicat traiului în compania manelistului.
Odată instalată în casa acestuia, Cristina, spun sursele noastre, a început să facă schimbările pe care și le dorea. Mai exact, ea a luat-o încet, încet pe urmele Monicăi Gabor, cea care, de-a lungul timpului, și-a căpătat porecla de ”Scorpia de la Izvorani”.
Mai exact, ne-a dezvăluit sursa citată, atunci când este Nicolae Guță acasă, este ”lapte și miere” și pare să se sfătuiască cu manelistul. Dar, în momentul în care acesta pleacă de acasă, blondina se transformă și îi tiranizează pe cei din jur cu pretențiile ei, aceștia fiind în postura de a-i satisface orice pretenție, oricât de exagerată ar fi. Iar asta înseamnă, uneori, chiar și cumpărături făcute în mijlocul nopții sau servirea domnișoarei cu produsele culinare favorite, la orice oră, de la restaurantele de fițe de prin București.
În ciuda acestor lucruri, manelistul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale şi spune că este femeia ideală pe care a aşteptat-o atâta vreme. "Am pe cineva. O iubesc, atunci când ea o să decidă o să dezvăluim tot. Este extraordinar de frumoasă. Totul natural, din punctul meu de vedere este femeia ideală pe care eu am aşteptat-o" , a declarat Nicolae Guţă în cadrul emisiunii "Răi, da` buni", de la Antena Stars.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro