Uite ce bunăciune este femeia care a pus mâna pe Guţă! Ea e cea care i-a pus capac manelistului, şi la propriu, şi la figurat

De ceva vreme, Nicolae Guţă este, din nou, amorezat până peste cap. ŞI, dacă până acum făcea tot ce dorea cu femeile din viaţa lui, se pare că, de la o vreme încoace, s-a întors "roata". Iar noua lui iubită le "răzbună" pe cele care au suferit până acum după manelist...

Conform surselor noastre, cea mai nouă iubită din viaţa lui Nicolae Guţă este o tânără de doar 25 de ani, Cristina Burloi. Iar aceasta, pare-se, a avut "ac de cojocul" cuceritorului Guţă, acesta fkiind, în aceste mnomente, sub papucul tinerei domnişoare. Iar modul în care a reuşit să îl pună atât de uşor la punct pe manelist nu este deloc un secret, Cristina fiind o tânără de o frumuseţe răpitoare, dar, spun apropiaţii ei, pe cât de este frumoasă, pe atât este de dură şi de încăpăţânată.
"Nici nu vrea să audă că Guţă mai are vreo legătură cu cineva din treculul lui. I-a spus, clar şi răspicat, că are de ales: ori ea, ori celelalte. Îi permite doar să se achite de obligaţiile financiare faţă de celelate femei, dar nu să se vadă cu ele faţă în faţă. De aceea, de ocbicei, el trimite ce are de trimis prin angajaţii lui, nu se mai vede nici cu Narcisa, nici cu Beyonce. Nici măcar copiii pe care îi are cu ele nu are voie să îi vadă, a trebuit să îşi dea uitării, pentru ea, tot trecutul", ne-a mai spus un apropiat de-al celor doi îndrăgostiţi.
Mai mult, se pare că tânăra Cristina este cea cu care Nicolae Guţă s-a întâlnit în mall-ul din Vâlcea, la doar câteva zile după ce fusese părăsit de Alina, bruneta căreia manelistul îi ceruse să îi facă un copil. Iar dacă Alinei îi cerea aşa ceva, acum cântăreţul fiind pus la punct, direct, de Cristina care i-a spus, verde-n faţă, că nu are de gând să facă prea curând un bebeluş şi că mai vrea să se bucure de tinereţe. 
Cu tpoate acestea, Imanelistul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale şi spune că este femeia ideală pe care a aşteptat-o atâta vreme. "Am pe cineva. O iubesc, atunci când ea o să decidă o să dezvăluim tot. Este extraordinar de frumoasă. Totul natural, din punctul meu de vedere este femeia ideală pe care eu am aşteptat-o" , a declarat Nicolae Guţă în cadrul emisiunii "Rai da buni", de la Antena Stars.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro